Зареждане

Рико Верхувен е готов да се завърне на ринга

Рико Верхувен е готов да се завърне на ринга
Публикувано на: Юли 4, 2021 в 00:00 ч
Рико Верхувен, който властва в тежка категория на GLORY е готов да се завърне на ринга. 32-годишната звезда на кикбокс организацията попита феновете срещу кого искат да го видят на ринга. За последно видяхме Верхувен на ринга в началото на годината. Той взе участие в турнир в тежка категория и го спечели след победи над Хесди Гергес и Тарик Хбабез.

Никой не може да свали Рико от трона вече дълги години. Той е с рекорд 58-10 на ринга и е в серия от 14 поредни победи. Най-близо до победи над него беше Бадр Хари, но контузиите не му позволиха да продължи двете им битки. Хари успя да свали Верхувен 2 пъти в нокдаун в последната им битка. Бадр отпада като вариант за Верхувен, защото вече има насрочена битка.

Има голяма вероятност от GLORY да изправят легендата Алистър Овърийм на пътя на Верхувен. Наскоро Овърийм подписа с тях и все още чака за дебютна среща. Джамал Бен Садик също чака за бой с Верхувен, но при наличието на Овърийм едва ли ще се даде шанс на Садик. Ето какво написа Рико в социалните мрежи:

Срещу кого искате да ме видите на ринга ? Аз съм готов да се бия с всеки.

Кой трябва да е следващ за Верхувен ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес