Зареждане

Rico Verhoeven: Ще се върна в GLORY, но само ако има реванш с Badr Hari през декември

Rico Verhoeven: Ще се върна в GLORY, но само ако има реванш с Badr Hari през декември
Публикувано на: Май 16, 2019 в 09:50 ч
Шампиона в тежка категория на GLORY, Rico Verhoeven вече няколко месеца е свободен агент и все още не иска да се обвързва отново с GLORY. Verhoeven иска да преследва кариера в киното, но е готов да се завърне в GLORY. Rico обаче има едно условие и то е да има реванш с легендата Badr Hari, който да се състои през декември тази година. В момента Hari е наказан заради допинг, но след няколко месеца наказанието изтича.

Преди няколко дни Hari поднови своя договор с организацията за 6 срещи и явно това беше стъпка, с която GLORY иска да привлече вниманието на Verhoeven, както и се случи. Наскоро в интервю "King of Kickboxing" сподели, че ще подпише нов договор с GLORY, но само ако има битка с Badr през декември:



Искам следващата ми битка да бъде срещу Badr. Мисля, че тя може да се организира за декември тази година. Няма причина от GLORY да чакат. Тогава неговото наказание ще свърши и той ще може да се бие. Последната ми битка беше през септември миналата година и ако се бием през декември, то аз няма да съм се състезавал година и 3 месеца. 

Това е битката, която феновете искат да видят и ние бойците живеем за такива срещи. Нещата са прости. В момента съм свободен агент и ще говоря с GLORY за нов договор, но само ако първата битка бъде срещу Hari в края на годината.








Двамата се изправиха един срещу друг през декември 2016 година. Тогава Hari спечели първия рунд, но във втория получи контузия и загуби с ТКО. Badr и Rico не бяха доволно от това стечение на обстоятелствата и си обещаха реванш. Hari се закле пред всички в залата, че във втората битка ще го нокаутира.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес