Зареждане

Rico Verhoeven разкри как спарингите с Tyson Fury подобрили кикбокса му

Rico Verhoeven разкри как спарингите с Tyson Fury подобрили кикбокса му
Публикувано на: Май 23, 2018 в 09:42 ч

Кикбоксът ще се възползва от интересът, който набират бойните спортове в Обединеното кралство, особено в тежка категория - Rico Verhoeven ще се бие в Бирмингам на 2-ри юни.

Той е доминантен шампион в продължение на 4 години и ще се бори за интереса на феновете с две от най-големите бойни организации. Bellator 200 ще се състои в Лондон, а два дни по-късно от UFC ще проведат първото си събитие в Ливъпрул. От друга страна, Tyson Fury ще се завърне в Манчестър на 9-ти юни. До момента никога не е имало толкова брутални събития на едно място.

Малко известен факт е, че Verhoeven е бил редовен спаринг партньор на бившия шампион в тежка категория, Tyson Fury, преди срещата му с Wladimir Klitschko. Verhoeven признава, че бил ступван, но все пак желанието му да се връща за още не стихвало.

Verhoeven признава, че кикбоксът му се подобрил значително благодарение именно на тези спаринги.

"Нямам търпение да покажа уменията си пред британските фенове."

Marshal Zelaznik, президентът на Glory познава добре бойните спортове във Великобритания. В продължение на седем години той оглавяваше офиса на UFC за региона.

"Усеща се завръщането на бокса във Великобритания и в бойните спортове. Самият факт, че ще има толкова много събития тук, говори сам по себе си за страстта, която крие бойната сцена в Обединеното кралство."

"Ricko Verhoeven за пет години не е побеждаван нито веднъж, той е най-талантливият боец в стойка. Подбираме само най-добрите атлети. Не е съвпадение, че водим кикбокс шампиона в тежка категория тук. Навсякъде всички говорят за Anthony Joshua, за завръщането на Tyson Fury - всички се вълнуват за битките в тежка категория."

"Има различни видове бойни спортове. Боксът е едно, UFC и MMA - друго, Bellator също е нещо различно. Ние от Glory си имаме други фенове - хора, които харесват битките в стойка. Бързи и енергични - такива са нашите двубои."

"Светът винаги се е чудил кой е най-жилавият човек на земята и обикновено боксовият шампион в тежка категория отнася тази 'титла'. Узреят ли малко хората обаче, ще осъзнаят, че отвъд бокса има още много какво да се открие. Rico ще покаже с представянето си, че е най-опасният мъж на планетата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес