Зареждане

Резултати от Final Fight: Cro Cop vs Sefo

Резултати от Final Fight: Cro Cop vs Sefo
Публикувано на: Март 11, 2012 в 01:25 ч

След като беше обявено, че Mirko Filipovic ще се състезава за последен път по правилата на кик-бокса след загубата си от Roy Neleson, много фенове на "Cro Cop" се приготвиха да не очакват много.

След като беше обявено, че опонента му ще бъде Ray Sefo, боец познат с тежките си ръце, очакванията се превърнаха в страхове.

Но както се оказа те не бяха основателни.

Макар и да не изглеждаше като звярът, който беше преди време, Filipovic показа стабилно представяне и котнтрол с лявата ръка и ефективна работа в клинч. Въпреки че изяде много силни удари от дясната ръка на Sefo, Mirko не се остави и спечели със заслужено съдийско решение.

В друите двубои от вечерта, пълна със звезди от Хърватска, Freddy Kemayo излезе срещу Igor Jurkovic в много оспорвана битка, която свърши след един допълнителен рунд.

Mourad Bouzidi пък се подхлъзна по време на нанасяне на силен висок удар с крак от Mladen Brestovac, който попадна директно в тила на Mourad и двубоят беше прекратен.

Истинската звезда в двубоите беше Daniel Ghita посрещащ Sergei Lascenko, който направи страхотен първи рунд. Тогава се разменяха много удари с крака и ръце.

По време на половината двубой Ghita хвана Lascenko с мощен удар в слънчевия сплит и направи нокдаун. От там нататък двубоят беше диктуван от Ghita, който нанесе няколко удара с крака, преди да отбележи втори нокдаун и рефера да прекрати двубоя.

Някой да иска реванш с Shields?

a

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес