Зареждане

Милионер плаща огромна сума, за да се бие с муай тай легенда

Милионер плаща огромна сума, за да се бие с муай тай легенда
Публикувано на: Юли 6, 2017 в 16:00 ч
 
Казват, че парите не могат да купят щастие. Това може да е вярно, но със сигурност е ясно, че парите правят нещата по-лесни. Е, едно нещо, което парите със сигурност могат да купят е... болка. Това ще се случи, ако платите, за да излезете на ринга срещу безспорно един от най-добрите муай тай бойци в света - Buakaw Benchamek, известен като Buakaw.
 
Муай тай е най-популярният боен спорт в Тайланд, който използва зашеметяващи удари и различни други техники. Тази физическа и психическа дисциплина е изключително болезнена, както за атакуващия, така и защитаващия се състезател.
 
Въпреки, че в днешно време в муай тай срещите е задължително използването на ръкавици, което е проектирано и съставено от орган за санкциониране, за да направи спорта по-безопасен, това не винаги е било така. Всъщност в традиционният муай тай има много малко правила, а бойците не носят ръкавици или каквито и да било други предпазни атрибути.
 
Buakaw наскоро се завърна, след като се бе оттеглил и понастоящем е на 6-то място в света в спорта муай тай. С рекорд от 229-23-12, непрофесионалист би трябвало да е абсолютно луд, за да влезе на ринга с него... или малко луд, но с много пари.
 
Точно това се случи, когато китайски промоутър, също милионер, реши, че иска да се изправи срещу Buakaw.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес