Зареждане

Майк Тайсън: Убих чудовището в себе си с отрова от крастава жаба

Майк Тайсън: Убих чудовището в себе си с отрова от крастава жаба
Публикувано на: Май 14, 2019 в 00:00 ч
Легендата Майк Тайсън беше страшилище, както на ринга, така и в живота. Той обаче се променил и успял да убие чудовището в себе си с отрова от крастава жаба. Тайсън е известен със своя агресивен стил на ринга и с проблемите, които имаше извън него. Той дори лежа в затвора за изнасилване  през 1991 година. Майк вече не иска да гледат на него като на чудовище и да остави ужасно наследство. Той вярва, че халюциногенното лекарство, което се намира в пустинята Сонора му е помогнало да го укроти:



Не искам да бъда това чудовище, когато умра, не искам да бъда запомнен като такъв човек. Той е много токсичен и опасен за моето семейство и за жена ми. Той не се интересува от тях, но те са всичко, за което ме е грижа.  Аз знам какво е необходимо, за да го направя и че знам, че няма да изчезне за една нощ. Наистина не съжалявам много. Моето насилие, наркотичните ми навици, безразсъдните ми сексуални изблици, уличните ми битки и автомобилни катастрофи, цялото това време свърши и все още съм тук, така че сега става дума за по-добър живот за семейството ми. 

Благодарен съм, че съществувам и имам друг живот. Убих егото си и животът ми се промени напълно. Веднага щом пуших от това нещо - всичко изчезна. Звучи като сценарий на филм, но това е истинско и сега се събуждам, усмихвайки се и се смеейки, и се питам какво се е случило? Това трае вечно, но ми отне само 15 минути. Щом разбрах, че съм нищо, всичките ми фантастични неща не бяха от значение. 

Когато си мислиш, че знаеш всичко и след това осъзнаваш, че не знаеш нищо, то това е голямо пробуждане. Можете да го наречете растеж или божествена намеса. Няма да кажа, че това е Бог, но това беше смъртта на моето его, аз се чувствах толкова гол и уплашен, защото всичко, което някога съм имал, беше моето его и това ме направи много специална и известна личност. Отровата от крастава жаба ми помогна и благодарение на нея се промених.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес