Зареждане

Крадец нападна възрастен мъж, но не знаеше, че той е 5-кратен световен шампион по кикбокс

Крадец нападна възрастен мъж, но не знаеше, че той е 5-кратен световен шампион по кикбокс
Публикувано на: Януари 5, 2019 в 21:22 ч
Steve Shepherd e 67-годишен гражданин на Флорида, който преди няколко дни се насочил към колата си, но изневиделица бил ударен с бутилка в главата, а нападателя опитал да му вземе телефона през това време. Той успява да отвърне и вкарва удари в главата и  ребрата на 20-годишния младеж, който опитва да го ограби.

Steve е 5-кратен световен шампион по кикбокс и заедно с брат си държат зала. Той също така в член на Залата на славата на Palm Beach County Sports. Случайни минувачи тръгват да помощ, а крадеца бяга и все още го издирва полицията. Те споделят, че той от часове обикалял и търсил жерти. Steve се разминава със разкъсване над веждата и синини. Ето какво сподели той за случката:


Вървях си и изведнъж ме удари в главата и започна да ми крещи да му дам телефона си. Успях да се възстановя и го ударих силно в ребрата и чух силно пукане и той падна. Мисля, че му счупих ребрата, защото чух доста силно пукане. 


Прославих се с това, че победих боец, който нокаутира Mike Tyson. Мисля, че този младеж избра грешния човек и почти го съжалявам. 



Steve тренира за битка през март, която ще го направи най-старият професионален боец. Той се състезава от 1975 година.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес