Зареждане

Кикбоксов гигант срещу карате шампион (Видео)

Кикбоксов гигант срещу карате шампион (Видео)
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 18:00 ч
 
Японците са безспорни царе в организирането на мачове от типа - Давид срещу Голиат. Такъв беше и случаят от 31-ви декември 2007-ма година в сериите "K1-Premium Dynamite".
 
В тази нощ те организираха мач между 221-сантиметровия и тежащ 142 килограма боец Kim Young Hyun и 180-сантиметровия, тежащ 98 килограма Nicholas Pettas.
 
По това време 31-годишният "Goliath Of The Sand" Hyun идваше след успешен дебют в K-1, след като спечели със съдийско решение битката си срещу Ryushi Yanagisawa няколко месеца по-рано.
 
Що се отнася до Pettas, 34-годишният гръцки боец се издигна като Киокушин Карате шампион в тежка категория, преди да се състезава в K-1, където в последствие спечели Japan Grand Prix през 2001-ва година, побеждавайки Mousashi във финала.
 
Въпреки това, Pettas беше дребен за тежка категория и понасяше тежки загуби по време на кариерата си в кикбокса от по-големи съперници, но смелостта му го превърна в голяма звезда в Япония, където в края на краищата той имаше свое собствено телевизионно шоу - "Samurai Spirit".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес