Зареждане

Harut Grigorian няма търпение да защити титлата си на GLORY 54

Harut Grigorian няма търпение да защити титлата си на GLORY 54
Публикувано на: Май 21, 2018 в 16:18 ч
Източник: glorykickboxing.com
Изпратено от: DoloR
GLORY 54 Birmingham и GLORY 54 SuperFight Series ще се проведат в Genting Arena в събота на 2-ри юни. В подглавната битка шампионът в полусредна категория Harut Grigorian (47-11, 33 KO) ще защитава титлата си срещу  Alim 'Professor' Nabiyev (49-6, 21 KO). Harut успя да си отмъсти на Murthel Groenhart и го нокаутира, за да стане новият шампион на GLORY в полусредна категория. Сега по-малко от две седмици преди събитието, той няма търпение да защити титлата:

"Не мога да опиша с думи чувството, което изпитах когато станах шампион. В този момент не беше важно само, че станах шампион, но и това, което се случи преди битката. Преди нокаута битката си беше равностойна и нищо не се случваше, но тогава експлодирах.

Когато станах шампион бях толкова радостен, че дори ударих своя треньор. Титлата винаги е била моята цел и сега смятам да я задържа за дълго време. Nabiyev е млад боец, който иска да сграбчи момента и вече сме във фаза. в която няма слаби бойци.

Няма да подценявам никого, но той има пропуски в играта. както всеки боец. Не съм бил досега в Англия, но съм чувал, че феновете са страхотни и мисля, че ще атмосферата ще е невероятна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес