Зареждане

GLORY се завръщат в края на годината с големи събития

GLORY се завръщат в края на годината с големи събития
Публикувано на: Юли 31, 2020 в 05:00 ч
Най-голямата кикбокс организация в света обявиха своето завръщане. GLORY се връщат в играта през октомври с две събития в два последователни дни. На 2-ри и 3-ти октомври в Нидерландия ще гледаме галавечерите  GLORY 76 и 77. Първата галавечер, която ще се проведе на 2-ри ще бъде оглавена от турнир в средна категория. Yousri Belgaroui, Matěj Peňáz, Ertugrul Bayrak и Ulric Bokeme ще се бият, а победителя ще предизвика шампионът Alex Pereira. В бойната карта на вечерта места намират още Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev и Eyevan Danenberg.

GLORY 77 на 3-ти октомври ще бъде оглавена от шампионът в полусредна категория Cédric Doumbé. Все още не е ясно кой ще бъде негов съперник, но вероятно ще бъде Murthel Groenhart. В бойната карта ще участват още Harut Grigorian, Yoann Kongolo, Tyjani Beztati, Itay Gershon, Antonio Plazibat, Arkadiusz Wrzosek, D’Angelo Marshall и Martin Pacas. От организацията споделят, че ще им бъде разрешено да допуснат 200 души, които да гледат събитията на живо.

За края на годината през декември GLORY споделят, че ще направят най-добрата карта в своята история. Вечерта ще бъде оглавена от най-добрите кикбоксьори в тежка категория. Rico Verhoeven, Badr Hari и Jamal Ben Saddik ще участват в бойната карта. Титлата в тежка категория ще бъде заложена, като GLORY за сега крият кой ще измежду Hari и Saddik ще получи шанс срещу шампиона. В допълнение на това GLORY споделят, че още 4 титли ще бъдат заложени в тази вечер.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес