Зареждане

Buakaw Banchamek срещу шаолинския монах Yi Long 3 на 8-ми октомври в Хонконг

Buakaw Banchamek срещу шаолинския монах Yi Long 3 на 8-ми октомври в Хонконг
Публикувано на: Май 30, 2019 в 09:30 ч
Легендарният Buakaw Banchamek и шаолинския монах Yi Long ще се изправят един срещу друг за 3-ти път. Битката между двамата беше официално потвътдена от Tony Chen, който е главен изпълнителен директор на MAS Fight и така двамата ще се срещнат на 8-ми октомври в Хонконг. Chen сподели, че победителя от битката ще получи над милион долара.

През 2015 година беше първата битка между двамата, която беше доста оспорвана, но въпреки това Banchamek успя да я спечели с решение. Година по-късно двамата отново се срещнаха и след 3 оспорвани рунда, в които сякаш Buakaw показа повече контрол на ринга и нанесе повече поразяващи удари, съдиите дадоха единодушно гласовете си за монахът от Шао Лин.

Long идва след 2 поредни загуби с нокаут от Sitthichai Sitsongpeenong и Saiyok Pumpanmuang. Той успя да победи Choi Hong-man в последната си изява през ноември миналата година, но срещата им беше показно, което приключи за 30 секунди. Buakaw се намира в серия от 6 поредни победи. Откакто загуби от Long през 2016 година Banchamek записа рекорд 13-1 и в последната си битка победи Artem Pashporin през март. Двамата застанаха лице в лице, а Buakaw се закани, че ще заложи всичките си пари за своя победа и предупреди Long да си приготви линейка, защото ще бъде наранен.







Ето ги и двете битки между двамата:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес