Зареждане

Брутален муайтай боец идва за двубой на 24 септември в Арена Армеец

Брутален муайтай боец идва за двубой на 24 септември в Арена Армеец
Публикувано на: Август 30, 2016 в 17:06 ч

Страшилището в тежката категория Dzianis Hancharonak идва в България, за да участва в муайтай двубоите на състезанието Elite Fight Night 7, което ще се проведе на 24 септември в столичната зала Арена Армеец.

Беларусинът, който е 10-кратен световен шампион и многократен европейски, известен сред бойците с агресивния си стил на игра.

Един от организаторите на муайтай битките, Кирил Пенджуров коментира, че намирането на негов опонент е било нелека задача.

Линк: Събитието в Facebook
 
"Щастлив съм, че успяхме да организираме този двубой. След като четирима боеца отказаха да излязат срещу него, световният шампион от Казахстан, Nikolay Gusniev прие предизвикатеството и публиката в София я очаква невиждано зрелище. Брутален сблъсък в тежка категория!"
 

 
Hancharonak се включва към останалите муайтай бойци, които ще премерят сили на 24 септември, като освен тях ще видим и жестоки ММА битки между състезатели от цял свят, които ще се надпреварват за място във финала на престижния турнир Abu Dhabi Warriors.

Преди състезанието през целия ден в малката зала на Арена Армеец пък ще се провежда Държавното първенство по ММА за аматьори, организирано от БФММА. То се явява квалификация за националния отбор, който ще представя България на Европейското първенство в Чехия през ноември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес