Зареждане

Badr Hari: Тази година убивам всички в тежка категория

Badr Hari: Тази година убивам всички в тежка категория
Публикувано на: Февруари 1, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни скандал разтърси GLORY след като стана ясно, че Badr Hari и още трима елитни кикбоксьори са дали положителни проби за допинг.  От GLORY все още отказват коментар, но веднага са предприели действия и са потърсили незабавна юридическа помощ от английската кантора "Morgan Law", която през годините е помалага на доста атлети, които имат проблеми с допинг тестове.


 В момента все още тече разследване и ако Hari бъде признат за виновен ще получи наказание от 4 години. Това обаче не го притеснява и той не спира да тренира и да се заканва на всички в тежка категория. Днес той сподели, че годината ще бъде негова и ще сее разруха в тежката на GLORY:



Няма противоречия. Няма огромна комуникационна кампания. Фактите сами ще говорят за себе си. Научих стойността на здравата работа, как да се състезавам, как да надминавам лимита си чрез кикбокса. Най-великият работи по-здраво от всякога, за да убие тежка категория на GLORY. За моите почитатели: благодаря ви за безусловната подкрепа ... 2019 ще бъде наша. Те не са готови.






Как ще се развие историята с допинга според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес