Зареждане

Badr Hari спира да се бие

Badr Hari спира да се бие
Публикувано на: Юни 1, 2010 в 17:15 ч

Двукратният финалист в заключителния турнир за титлата на К-1, Badr Hari (Мароко) обяви, че спира с боевете за неопределено време. Талантът излезе с официално съобщение след скандалната му дисквалификация в събота вечер (29.05.2010) на най-голямата кикбокс галавечер в Европа за годината - "It's Showtime".

 

Hari изрита неспортсменски своя съперник Hesdy Gerges (Египет), докато той се опитваше да стане. Подобни удари не са разрешени от правилника на К-1. Реферът веднага дисквалифицира Hari.

Badr Hari срещу Herdy Gerges в кикбокс турнира "It's Showtime"

"Съжалявам за действията си. Ще си взема почивка и няма да чакам някой да ме накаже. Самонаказвам се за неопределен период от време", обяви мароканецът, носещ прякора "The Bad Boy".

 

През 2008-ма Badr Hari беше дисквалифициран при идентична ситуация в решителния мач за титлата на К-1 срещу Remy Bonjasky (Холандия). Тогава той получи много наказания от организаторите на най-популярната кикбокс верига на планетата. Неговият хонорар за галавечерта се превърна в глоба, а освен това загуби шампионския си пояс в тежка категория.

 

25-годишната суперзвезда има 76 победи (62 с нокаут) и 11 загуби в своята кикбокс кариера. Той дори обяви, че има намерение да участва на боксовия турнир на олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Видео от двубоя Badr Hari срещу Hesdy Gerges, може да видите, като цъкнете на линка по-долу:


https://mma.bg/videos/view/2723/

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес