Зареждане

Badr Hari се провали на допинг тест и го грозят 4 години наказание

Badr Hari се провали на допинг тест и го грозят 4 години наказание
Публикувано на: Януари 28, 2019 в 20:52 ч
Кикбокс легендата Badr Hari се провали на допинг тест и сега е заплашен от сериозно наказание. Освен него се е провалил и неговия опонент Hesdy Gerges, както и Mladen Brestovac и Ariel Machado. Днес стана ясно, че в проба с урина от миналата година след битката му с Hesdy Gerges са открити следи от забранени вещества, както в пробите на Hari така и в тези на неговия опонент.


 Случая все още се разследва, но ако бъде признат за виновен ще получи максимално наказание от 4 години. От GLORY oтказват коментар, а Hari и останалите ще имат 2 седмици, за да пуснат обяснение до (ISR). Понастоящем от ISR бяха наети през 2017 г.  от GLORY, за да не допускат използването на забранени вещества и сега те твърдят, че GLORY опитват да потулят случая и искат да прекратят взаимоотношенията си.


Hesdy отказва да коментира, защото бил в Азия, според неговия мениджър. Brestovac от своя страна споделил, че получил писмо, но не говори холандски. Hari и Machado все още не са коментирали, но скоро може и това да се случи. В последно време Hari споделяше доста снимки и видеа от своите тренировки и изглеждаше във формата на живота си и това е сериозен удар по неговата кариера. В момента той е на 34 години и ако бъде наказан, то това със сигурност ще е края за него в бойните спортове.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес