Зареждане

Бадр Хари прави своя прощален мач във Франция

Бадр Хари прави своя прощален мач във Франция
Публикувано на: Февруари 15, 2024 в 08:00 ч
GLORY Kickboxing се ангажира с френския пазар чрез бързо привличане на най-добрите френски кикбоксьори. С неотдавнашното подписване на Сирил Бензакен, известно име в света на кикбокса, организацията потвърждава амбицията си да организира значимо събитие във Франция.

„Наскоро беше обявено, че организацията по кикбокс е подписала с редица френски имена, в допълнение към Бензакен. Те подписват с Бобо Сако, Мехди Аит Ел Хадж и Рами Дегир.“, съобщава вътрешен човек за амбициозните планове на GLORY.

Говори се, че GLORY иска да организира мащабно събитие във Франция. Вътрешни хора съобщават, че GLORY планират да организират голямо събитие във Франция, което ще включва и единствената активна кикбоксьорка, французойката Сара Мусаддак, както и прощалния мач на Бадр Хари.

Изборът на GLORY на Франция като място за това голямо събитие има стратегически смисъл. Франция е дом на голям брой ентусиасти по кикбокс и връзката с Пиер Андюран, френският собственик и мултимилионер зад организацията, засилва този избор.

Бадр Хари обеща, че ще се бие във Франция. Това се случи миналата година, след като той трябваше да се бие с Джейм Максуийни, но се оттегли минути преди самата битка. За последно Хари се би в края на миналата година в Бургас. Той загуби с нокаут от Уку Юрендал.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес