Зареждане

Бадр Хари: Израел извършва геноцид в Палестина

Бадр Хари: Израел извършва геноцид в Палестина
Публикувано на: Октомври 24, 2023 в 12:00 ч
Легендарният кикбоксьор Бадр Хари отново изрази подкрепата си за жертвите в Газа, които умират от израелските бомбардировки.

Хари многократно е говорил за ситуацията в Газа и неотдавнашната му публикация в Instagram подчертава опасенията му относно случващото се в района. Неговият пост показва възмущението му от въздействието на израелско-палестинския конфликт върху цивилното население в Газа.

За Хари е важно да привлече вниманието към човешката трагедия, разиграваща се в зоната на конфликта. Палестинското министерство на здравеопазването в Газа съобщи, че 5087 души, включително 2055 деца и 1119 жени, са били убити от началото на войната.

Легендата на кикбокса продължава да бъде гласът на тези, които страдат в конфликта.

„Във всички тези видеоклипове всичко, което виждате, е смърт. Хора, откарани в болници и хора, лежащи на земята на парчета. Не виждате въоръжени палестинци. Не ги виждате да се разхождат по улиците с оръжия. Не виждате да избухват битки. 

Не ги виждате да хвърлят нещо. Няма абсолютно нищо. Няма съпротива. Това не е война, а геноцид. Думите имат значение.", пише Хари

Вие какво мислите по темата ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес