Зареждане

Атанас Божилов - Наката: Предстои ми да се бия с най-сериозния ми противник

Атанас Божилов - Наката: Предстои ми да се бия с най-сериозния ми противник
Публикувано на: Април 12, 2019 в 17:10 ч
Седмица преди второто издание на професионалната бойна гала вечер SENSHI шестима от българските състезатели, които ще се бият на ринга, се включиха в първата официална пресконферения по повод събитието. Всички от тях бяха категорични, че се чувстват подготвени и очакват на галата да се разиграят невероятни и много оспорвани мачове.
 
„Може би на SENSHI ще се бия срещу най-сериозният ми противник досега“, обясни капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов.

На 20 април той ще има трудната задача да отстрани беларуската кикбокс звезда Макс Сподаренко от пътя към Световната титла на WAKO PRO. Тяхната среща е главна от бойната карта на събитието и е последна за вечерта. Те ще се бият в категория до 71,800 кг.

„Чудесно се чувствам. 100 процента съм готов за срещата и вече нямам търпение. Крънич има доста мачове в интернет, които успях да изгледам. Почти всички са от световни и европейски първенства. Смея да кажа, че съм го разучил“, заяви още 11-кратният шампион на България по кикбокс и ММА Деян Топалски.

На 20 април в зала „Арена Армеец“ той ще се бие за Европейска титла на WAKO PRO.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес