Зареждане

Наркоман опита да отвлече жена в карате клуб, но напусна на носилка

Наркоман опита да отвлече жена в карате клуб, но напусна на носилка
Публикувано на: Януари 8, 2019 в 13:28 ч
В последните няколко дни доста често кармата застига крадци и изнасилвачи, които имат лошия късмет да се забъркат с погрешните хора. Наскоро бивш боец на UFC ошамари изнасилвач пред дискотека, а Polyana Viana преби крадец в Бразилия. Преди няколко дни Randall Ephraim, който е инструктор по карате преживява сходна случка, когато в неговия клуб по карате нахлува жена, която търси помощ като твърди, че непознат мъж я преследва и иска да я отвлече. Ето цялата история разказана пред медиите от Randall Ephraim:



В залата все още бяха останали няколко деца, които чакаха да ги приберат родителите им. Имаше няколко по-възрастни ученици, които чистеха залата, когато млада дама нахлу и каза, че непознат мъж я преследва и иска да я нарани. Малко след нея едър мъж влезе. Не знаех какво иска и си помислих, че има интерес към нашите уроци. Попитах го какво иска и той ми каза, че е дошъл за жената. Тогава тя започна да настоява, че не го познава и той иска да я отвлече.


Казах му, че няма да му позволя да я нарани и че трябва да си тръгне. Той отказа и стана агресивен опита се да ме удари. Изкарах го от залата, но той отново се опита да атакува и трябваше да се справя с него подобаващо. Той беше много, много силен и мисля, че беше под влиянието на някакви вещества. Той пушеше нещо, а след това от полицията ми казаха, че определено е под влиянието на наркотици.






Оказва се, че нападателя се казва August Williams и многократно е бил арестуван за наркотици и нападения. Williams е ударил на камък и е изнесен на носилка към линейката, а след това към спешното за лечение преди да отиде в затвора.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес