Зареждане

Над 170 каратеки участваха в десетия юбилеен турнир за купа 'Ронин'

Над 170 каратеки участваха в десетия юбилеен турнир за купа 'Ронин'
Публикувано на: Ноември 9, 2021 в 12:00 ч
Източник: sportal.bg
Над 170 състезатели от 15 клуба взеха участие в десетия юбилеен турнир за купа "Ронин". Надпреварата се проведе в Спортен център "Люлин" в събота, а организатор беше КК "Ронин 11".

За пета поредна година партньор на инициативата бе Столична община, чрез изпълнение на проект по "Програма за развитие на детско-юношеския спорт за 2021 година".

В турнира взеха участие каратеки на възраст между 7 и 16 години, които участваха в разпределението на 36 комплекта медали в дисциплините "кумите" и "ката".

"Изключително сме радостни, че десетия юбилеен турнир успя да се осъществи, въпреки сложната епидемиологична обстановка в страната. Благодарим отново на нашите партньори за подкрепата! Благодарим и на всички участници в турнира, тези прекрасни деца, които се раздадоха днес. Виждайки любовта им към спорта ни мотивира допълнително и ни кара да вярваме, че това, което правим има смисъл", каза Илиян Мечков, председател на КК "Ронин 11".

Във връзка със спазването на националните противоепидемични мерки и забраната за присъствие на публика по време на спортни състезания в залата, всички организатори, съдии и помощен персонал бяха с валидни зелени сертификати.

Отборно класиране:
1. Карате клуб "Ронин 11"
2. Карате клуб "Калоян"
3. Спортен клуб "Будо"
4. Спортен клуб "Дарис"
5. Клуб по бойни изкуства "Петромакс"
6. Спортен клуб "Щит", Нови Искър
7. Клуб по карате "Атнес"
8. Спортен клуб "Торнадо"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес