Зареждане

UAEJJF разширява обхвата на жиу-житцу състезанията си

UAEJJF разширява обхвата на жиу-житцу състезанията си
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 19:00 ч
Феновете на жиу-житцу вече ще могат да гледат на живо турнирите, организирани от федерацията по жиу-житцу на ОАЕ - UAEJJF.

От федерацията подписаха договор с FloSports - услуга за излъчване на живо на спортни събития. Всички, които имат абонамент към Flo Grappling ще могат да гледат събитията, организирани от UAEJJF в Емирствата.

От федерацията също така ще излъчват и част от своите събития на живо в YouTube канала си, така че да стигнат до още по-голяма аудитория.

Целта на този мащаб е не само да се информират трениращите, но и да се привлекат младите любители на спорта.

"Отдадени сме на това да вградим най-добрите практики на всички нива - включително и на технологията в спорта. Това ще ни позволи да стигнем до по-голяма аудитория и да я запознаем с ценностите на жиу-житцу и положителното им влияние.

Искаме да увеличим нашето жиу-житцу семейство и да вдъхновим следващото поколение жиу-житцу атлети да научат правилата и изкуството, като гледат най-талантливите участници в нашите турнири."

Битките ще може да се гледат през uaejjf.com или през официалния канал на федерацията в YouTube, както и на flograppling.com

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес