Зареждане

Michelle и Kyra може да се срещнат на European Open

Michelle и Kyra може да се срещнат на European Open
Публикувано на: Януари 24, 2011 в 11:30 ч

Сред звездите, които гарантирано ще се състезават на предстоящото на 27-ми януари, European Open Championship, са двете световни шампионки и черни колани по жиу-житцу Kyra Gracie и Michelle Nicolini. Тези две дами, които са същински асове в ги облекло, могат да се изправят една срещу друга в Лисабон, Португалия.


Michelle Nicolini взе първото място след две поредни победи в Португалия

Притежателката на златният медал в леката категория от последният световен шампионат, Kyra Gracie заяви за бразилски вестник, че тренира по 8 часа на ден, шест дни в седмицата само и единствено за предстоящото европейското първенство.

"Това ще е първото състезание за сезона, ето защо е хубаво да стартирам с добра позиция. След него предстои Pan (април месец в щата Калифорния), Национално първенство в Бразилия (месец май в Рио), както и Световният шампионат (юни месец отново в Калифорния)", заяви Kyra.

Gracie замина за Лондон в петък, за да премине финална подготовка преди състезанието, при нейният братовчед Roger.

Настоящата световна шампионка в полутежка категория, Michelle Nicolini, вече записа стартова победа за годината в Португалия. Nicolini пристигна в столицата Лисабон на 14-ти, като нейната първа задача бе да спечели World Pro tryouts, състояло се на 15-ти, което и направи, записвайки две последователни победи.

На 16-ти, Nicolini замина за Финландия, където проведе тренировки и семинари. Следващата седмица се връща отново в Лисабон за European Open, където ще се състезава в една категория с Kyra.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес