Зареждане

Leandro Lo и Tayane Porfirio са големите победители на Pan 2017

Leandro Lo и Tayane Porfirio са големите победители на Pan 2017
Публикувано на: Март 20, 2017 в 12:00 ч
 
Два епични двубоя белязаха края на едно запомнящо се събитие. Това е акцентът от четвъртия и финален ден на 2017 Pan, който завърши в неделя в Калифорния.


След като бяха определени шампионите във всяка една категория, дойде време да се излъчат и двамата абсолютни победители.

Във финала при мъжете нямаше изненади, а победител се оказа фаворитът Leandro Lo. След като вече бе спечелил титлата в тежка категория над Tanner Rice, той се изправи срещу João Gabriel.

Мачът не бе никак лесен. João Gabriel, който е по-тежък дори от Leandro Lo, вече бе спечелил турнира при ултра-тежките, надделявайки над Gustavo Dias. João и Lo демонстрираха добро движение, но с умел ход Leandro Lo успя да надделее и да съкруши мечтата на Gabriel.


 

При жените една срещу друга се изправиха Tayane Porfirio и Jessica Flowers. Преди това Porfirio бе спечелила турнира в категория супер-тежка, печелейки срещу Gabi Garcia. Междувременно Flowers бе спечелила в тежка категория срещу фаворита в дивизията Andresa Correa. Победителят бе излъчен по точки, а това бе Tayane Porfirio, която успя да повали Flowers на земята и да задържи топ позиция.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес