Зареждане

Крейг Джоунс залага кариерата си в схватката с Габи Гарсия

Крейг Джоунс залага кариерата си в схватката с Габи Гарсия
Публикувано на: Март 26, 2021 в 13:00 ч
Габи Гарсия най-накрая намери предизвикателството, което търсеше. На 28-ми март тя ще мери сили с Крейг Джоунс в бразилското джиу-джитсу. Джоунс и Гарсия са сред най-добрите в света и сега ще дадат на феновете нещо, което рядко може да видим.

Вижте още - Габи Гарсия ще мери сили с мъж в BJJ​​​

Габи има черен колан в бразилското джиу-джитсу и е член на залата на славата на IBJJF. Гарсия има 4 титли от ADCC и 9 световни титли от турнири по BJJ. Джоунс също може да се похвали с титла от ADCC и има множество отличия в света на BJJ.

Разликата в килограмите и размерите на двамата е внушителна. Крейг сподели, че ще заложи кариерата си и планира да излезе в пенсия, ако падне от Гарсия. Ето какво сподели още той в социалните мрежи:

Ако си мислите, че срещата с Габи Гарсия беше шега, тогава се гответе за изненада на 28-ми март. Остават няколко дни до съдния ден. В неделя ще летя до Вегас, за да се състезавам с Габи Гарсия. Ще мерим сили в нейната зала и ще го излъчваме безплатно. Случва се на 100 %. 

Да се надяваме, че ще свърши добре за мен. Ако загубя тази среща, тогава ще се оттегля от спорта. Няма да има лимит във времето и ще играем до предаване. Много хора го смятаха за шега, но имаше интерес. Защо да не го направим ? 

Ще успее ли Джоунс да покори огромната бразилка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес