Зареждане

Andre Galvao разкри тайната на успешния състезател

Andre Galvao разкри тайната на успешния състезател
Публикувано на: Май 28, 2018 в 10:17 ч

Andre Galvao има много успехи зад гърба си. Той е лидер на един от най-успешните отбори по бразилско джиуджицу - Atos, основан през 2008-ма от 3-кратния световен шампион и 4-кратен ADCC победител Andre Galvaо и Ramon Lemos.

Двамата са създали невероятен бранд, който създава шампиони като Rafa и Gui Mendes, Bruno Frazatto, Guto Campos, Claudio Calasans, Gilbert Burns, Rodrigo Caporal, Ary Frias и Davi Ramos.

"Мисля, че един състезател трябва да тренира много. За да имаш добри резултати по турнири, трябва да тренираш поне по два пъти на ден, като също трябва да си издръжлив. 2 до 4 пъти в седмицата трябва да се тренира и кардио. Много хора твърдят, че за целта да се гребе, но кардиото се подобрява също с тичане, каране на колело и дори плуване на плажа. За да си добър състезател, трябва да се тренира и кардиото. Техниките са важни, но ако не си издръжлив, трудно ще ги приложиш в битка - особено като си под напрежение, а по турнирите то не липсва."

"Като син-лилав колан, трябва да се тренира всеки ден. Може би с почивка в неделя, а и в средата на седмицата. Трябва човек да отделя и време за себе си. Не бива да се прекалява с тренировките - истината е в баланса. Ходете на кино, на плаж, радвайте се на приятелката си и на другарите си - иначе ще сте заковани през цялото време в залата. Слънчевата светлина също е полезна, така си набавяме витамин D, който помага много за депресии. Хората понякога се натягат излишно и изпадат в разни състояния - не всичко е суха тренировка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес