Зареждане

Турнирът по таекуон-до ITF Bulgarian Open 2018 - пряко на MMA.BG

Турнирът по таекуон-до ITF Bulgarian Open 2018 - пряко на MMA.BG
Публикувано на: Ноември 22, 2018 в 18:25 ч
Над 700 състезатели ще участват в предстоящия международен турнир по Таекуон-До ITF Bulgaria Open 2018, който ще се проведе в Пловдив през уикенда. Спортната зала на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски” е домакин на надпреварата, като у нас пристигат таекуондисти от Румъния, Гърция, Молдова, Естония, Чехия, Сърбия, Словения, Македония, Хърватия, Австрия, Уелс, Англия и Украйна. Българското участие ще бъде от близо 300 спортисти от 21 национални клуба.

Състезателите ще бъдат разделени по възрастови групи в двата пола от юноши и девойки до мъже и жени , като представянето им ще бъде в дисциплините – спаринг и форма.

Събитието ще може да се гледа пряко на сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове.

„Денонощно работим през последните дни около организацията, защото цялото ръководство преди седмица се върнахме от Северна Корея където бяхме на Световен конгрес на Таекуон-До ITF. Разбира се , че имахме доста хора ангажирани по време на нашето отсъствие по настаняването и цялостната програма на предстоящия Европейски клубен турнир в Пловдив, но сега всички заедно действаме и мога да каже, че сме на финалната права.

Много от делегациите пристигат на Летище София и трябва да ги извозим до Пловдив, от там хотелското настаняване, транспорт до залата и обратно, но ние имаме добър опит от предишни издания, както и професионален екип. Искаме да представим на нашите гости забележителностите на Пловдив и ще го направим.

Относно българското участие вярвам, че всеки един състезател ще даде максимума от себе си , за да сложи медал на гърдите. От същия турнир през миналата година спечелихме 97 отличия, сега се надявам да влезем в трицифрено число”, сподели президентът на БФТаекуон-До ITF Марио Богданов.

Шампионатът започва в петък ( 23 ноември) с техническа конференция и кантар на състезателите. Състезанията  в събота от 09:00 сутринта до вечерта и завършват в неделя с церемонията по награждаването.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес