Зареждане

Шампион по борба защити приятелката си с цената на своя живот

Шампион по борба защити приятелката си с цената на своя живот
Публикувано на: Юни 28, 2019 в 00:39 ч
34-годишният шампион по класическа борба Sergey Chuev е бил убит в Русия от 6-ма мъже, които обиждали неговата приятелка, а той я защитавал. Chuev е намерен мъртъв в парк близо до Южнобутовската улица в югозападната част на Москва. Полицията разкри, че тялото на бореца е извадено от близкото езерце и че е починал от раните си на мястото на престъплението. Разследването все още е в ход, но според доклади 6-ма мъже започнали да обиждат неговата приятелка докато двамата се разхождали в парка. Той опитал да се намеси и да защити приятелката си, но това ги разгневило и те нахвърлили върху бореца и го хвърлили в близкото езерце, където той е загубил съзнание и се удавил.

Неговата приятелка споделя, че той започнал да се бие с един от тях, но тогава други двама се намесили и го бутнали във водата, а след това един от тях го изритал с крак в главата и това приключило всичко. Според различни информации те дори посегнали на момичето. Часове по-късно полицията задържа всичките шестима заподозрени. От полицията споделят, че всичките мъже са на възраст от 23 до 29 години и изглежда са местни жители на Таджикистан. Повдигнати са им обвинения в убийство и ги очакват присъди от 8 до 20 години, а в някои случаи дори доживотен затвор.

Новината за смъртта на шампиона стана национална новина в Русия, с много спортисти, известни личности и местни жители, които изказват своите съболезнования за трагичната смърт. Сред тях е известния руски актьор Гоша Куценко, който определи бореца като “благороден човек”. Да почива в мир!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес