Зареждане

Биляна Дудова: Отново ще преследвам златни медали

Биляна Дудова: Отново ще преследвам златни медали
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 07:12 ч
Трикратната европейска шампионка по борба в три различни категории Биляна Дудова направи неуспешно завръщане на тепиха след 7-месечно отсъствие. Вчера тя отпадна още в квалификациите на Световното първенство в Будапеща (Унг), но това не я отчайва и тя е амбицирана скоро да се завърне сред най-добрите.

"Отново съм на тепиха и тепърва всичко започва, ще преследвам златни медали - написа Биляна Дудова в социалната мрежа. - За мен състезанието в Будапеща приключи, загубих от китайката, а тя падна от японката и не успях да продължа. Благодаря на треньорите Валентин Савов и Мариан Недков за подготовката и за това, че винаги са до мен, дори, и когато съм загубила или когато не съм добре, те винаги са до мен и ме подкрепят. И вярват, че заедно ще успеем !!!”

Биляна Дудова не се е състезавала от средата на април, когато спечели третата си европейска титла в женската борба. Месец по-късно 22-годишната състезателка бе приета в болница с прорезни рани на ръката. Тя се самонарани в момент на афект, като впоследствие стана ясно, че мотивите за действията й са лични. Тя обаче отказа да коментира подробности за инцидента.
sportal.bg
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес