Зареждане

Белград ще приеме световно първенство по борба през декември

Белград ще приеме световно първенство по борба през декември
Публикувано на: Юли 5, 2020 в 09:23 ч
Източник: БНР
Световното първенство по борба за мъже и жени ще се състои в Белград (Сърбия) през декември тази година, съобщават от пресслужбата на Международната федерация по борба (UWW), цитирани от БНР.  Това решение беше взето на заседание на Изпълкома на централата вчера. Първоначално световното първенство беше планирано за 2021 година в Осло, но Международната федерация реши да организира световното първенство и младежкото световно първенство на едно място, за да намали риска от заразяване с коронавирус.

Световното първенство за мъже и жени ще се състои в Белград от 12 до 20 декември 2020-а, а юношеското първенство - от 4 до 10 декември. Освен това беше решено да се проведе юношеското европейско първенство в Скопие от 19 до 25 октомври.

"Международната федерция по борба благодари на всички организатори за тяхната всеотдайност и отдаденост при провеждането на състезанията в тези безпрецедентни времена. Бихме искали да благодарим на цялата общност в борбата за тяхната подкрепа и гъвкавост в адаптирането към условията, които се променят ежедневно. Заедно ще успеем на тепиха и извън него," каза президентът на централата Ненад Лалович.

Следващото заседание на Изпълкома на организацията ще се проведе през август.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес