Зареждане

Жена обвинява Майк Тайсън в изнасилване, което станало преди 30 години

Жена обвинява Майк Тайсън в изнасилване, което станало преди 30 години
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
През последните години в САЩ се появи нова мода - да се обвиняват знаменитости в престъпления, извършени преди много години.

С минаването на толкова много години, почти е невъзможно да се намерят сериозни доказателства, но съдилищата често избират страната на "жертвите". Богатите и известните често биват удряни с дела за престъпления, които са извършени преди 20 или дори повече години.

Сега легендарният Майк Тайсън е изправен пред наказателна присъда! Срещу 56-годишния боксьор е заведено дело за престъпение отпреди 30 години! Жена, чието име все още не е известно, написа жалба срещу Железния Майк.

Дамата си „спомня“, че е била сексуално нападната от Тайсън през 90-те години, след като релаксирали заедно в нощен клуб:

„Качих се в лимузината на Тайсън, за да взема моя приятелка от къщата й. Тайсън веднага започна да ме докосва и се опита да ме целуне. 

Няколко пъти му казах „не“ и го помолих да спре, но той продължи да ме напада. След това ми събу панталоните и ме изнасили брутално.“, цитираха жертвата от Daily Mail.

Разбира се, обвинението е повдигнато с причина - "жертвата" иска 5 милиона долара от Тайсън! Сумата е огромна дори за Майк, който пропиля огромното си състояние преди много време. Тайсън определено не е богат.

Най-вероятно обаче ще трябва да плати, защото твърде често в такива случаи съдът взема страната на „жертвата“. Може да се наложи да отиде и в затвора. Все пак Майк веднъж се озова зад решетките за такова престъпление.

Припомнете си, че през 1992 г. съдът призна Тайсън за виновен в изнасилването на Дезире Уошингтън. Боксьорът получи шест години, но благодарение на доброто поведение и помощта на адвокатите успя да се върне на свобода само след три години.

Да се ​​надяваме, че съдът ще докаже пълната невинност на легендарния боксьор.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес