Зареждане

Зауерланд: Кубрат ще се възползва от слабостите на Джошуа

Зауерланд: Кубрат ще се възползва от слабостите на Джошуа
Публикувано на: Август 4, 2017 в 06:44 ч
Източник: novsport.com
Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд коментира възможността българинът да се изправи срещу Антъни Джошуа в Кардиф за световната титла на Международната боксова федерация. Той сподели и своите виждания за шансовете на Кобрата да спечели въпросния мач, съобщава novsport.com.
 
“Какво чудесно място за това събитие, какво чудесно място за британските фенове. Бил съм там на футболни мачове, но са се провеждали и боксови битки в миналото, така че ще е страхотно. Лас Вегас е столицата на бокса в момента, а и с целия звезден статут на Джошуа е нормално да се очаква да проведе мач в Америка в даден момент. Вегас определено още е опция, въпреки че за местната публика няма да има особено интерес точно този мач”, каза Зауерланд пред Sky Sports.
 
"Обичам британската атмосфера, там са се провеждали чудесни двубои.  Пулев смята, че Джошуа е точният съперник за него, а и моментът е подходящ. А и е по-добре да се изправи срещу него сега, а не след две години, когато Антъни вече ще е завършен боксьор. Кличко имаше огромен шанс да го победи и трябваше да го стори, но сега Пулев ще се възползва от слабостите на Джошуа, които всички видяхме. Очевидно е, че той се отваря и понася удари, така че това е голямата възможност на Кубрат", допълни той.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес