Най-големият сайт за бойни спортове

       

Wilder предизвика Joshua за 11-ти ноември

Wilder предизвика Joshua за 11-ти ноември
Публикувано на: Август 5, 2017 в 10:32 ч

Deontay Wilder предизвика Anthony Joshua на боксов двубой вчера.

В обръщение към Eddie Hearn и Joshua, заяви че ще бъде голям двубой унификацията на титлите в тежката категория и със сигурност може да се направи нещо, че задължителния двубой срещу Кубрат Пулев да бъде отложен.
 
"Eddie, всички никой не очакваше, че Klitschko ще се оттегли по този начин. Но спокойно, не си скуби косите. Можем да запазим датата. Преди се опита да ми подхвърлиш Tony Bellew, преди да разбереш че хапя толкова силно, колкото и лая. След това се опита да ме наредиш с резервния ти боец Dillian Whyte.

Сега имаме възможност за грандиозен двубой в тежката категория след три месеца. Не искам да чувам нищо за задължителни защити, защото съм сигурен че всички организации ще са съгласни, че това е най-важната битка. Този двубой е неизбежен. Обади ми се, момиче. Ще те чакам."

Wilder добави и обръщение лично към Joshua.
 
"Преди време беше казал, че ако хората искат даден двубой, ти ще участваш. Още ли стоиш зад думите си? След три месеца може да има голяма битка за всички титли - 11 ноември, Лас Вегас - победителят взима всичко.

Предизвиквам те да се биеш с мен в Америка през ноември. Екипът ми е на едно телефонно обаждане. Няма да се свържем с теб, но те очакваме."

Свързани Новини

Fury към Joshua: Никой не може да ме спре!

Fury към Joshua: Никой не може да ме спре!
Tyson Fury не си губи времето и предизвика шампиона в тежка категория Anthony Joshua веднага след като разреши проблемите си с антидопинг агенцията.
Новини » декември 13, 2017 (5)
цялата новина

Luis Ortiz: Видях страх в очите на Deontay Wilder

Luis Ortiz: Видях страх в очите на Deontay Wilder
Изглежда шампионът на WBC Deontay Wilder вече не се интересува от среща с Anthony Joshua, притежател на титлите на WBA, IBF и IBO.
Новини » декември 11, 2017 (14)
цялата новина
Мнения в Facebook