Зареждане

Wilder: Обещавам ви - Tyson Fury ще има проблеми със съня

Wilder: Обещавам ви - Tyson Fury ще има проблеми със съня
Публикувано на: Август 28, 2018 в 10:09 ч
За момента двамата бойци все пак си остават в добри взаимоотношения. Те дори позираха заедно малко след като британецът успя да довърши в 10 рунда италианеца Francesco Pianeta.

Wilder обаче сподели, че тези отношения няма да продължат дълго.

WBC шампионът също не би се изненадал ако 30-годишният му противник започне да се разколебава с наближаването на уречената дата.

"Ще има проблеми със съня. Това мога да ви го обещая. Сега сме добре. Стиснахме си ръцете и го уважавам, че прие битката, която се опитваме да направим от години. С наближаването на датата обаче, той все повече ще осъзнава в какво се е забъркал."

Същите неща Wilder говори и за голяма част от 39-те души, срещу които се е изправял през годините от 2008-ма насам.

Този път обаче той ще се изправи срещу не кой да е, а самия Tyson Fury, който наскоро направи своето завръщане и вече има две категорични победи. Fury се намеси, за да запълни празното място, което остави Anthony Joshua, отказвайки да се бие с Wilder.

"Аз съм боец. И Tyson е боец. Не знам Joshua как би се нарекъл обаче. Те просто искат да правят пари. И аз ги харесвам, но и поемам рискове за тях."

Fury също контрира някои от коментарите, подхвърлени от Eddie Hearn - като например, че не би се бил с Wilder на уречената дата:

"Само да бъдем ясни. Чета напоследък, че срещата ми с Wilder нямало да се състои. Не се отказвам от нищо. Tyson Fury идва в Америка като крал."

Wilder и Fury се нареждат на 3-то и 5-то място според IWBR, зад Joshua и Povetkin, като между тях стои Dillian Whyte. Междувременно, Fury е 5-тият претендент за титлата на Wilder според WBC.

Ring Magazine, които отнеха титлата на Fury през февруари заради двугодишната липса на активност, поставят Joshua и Wilder на първо и второ място, а Fury - на седмо.

"Fury е висок и може да се движи. Има много способности" - коментира Wilder. "Но не може да удря. Все едно има възглавници в ръкавиците. Ето в това имам преимущество - ударите ми са изключително мощни."

Такава мощ, че би довела до безсъние, а защо не и кошмари.

"Той не обича да бъде удрян, особено в тялото. А знае, че ще го стигна. Ще го удрям както никой друг досега. Това е реалността. Няма как да избяга. Знае, че съм най-опасният на земята."

"Бърз съм, подвижен и агресивен - идвам за него!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес