Зареждане

Wilder: Когато нокаутирах Szpilka, реших че е мъртъв

Wilder: Когато нокаутирах Szpilka, реших че е мъртъв
Публикувано на: Февруари 10, 2017 в 10:08 ч
 
Нокаутът на Deontay Wilder срещу Artur Szpilka определено не бе красива гледка. Поне за феновете на полския боксьор, който трудно успяваше да помръдне в секундите след края на двубоя.


Сещайки се за случилото се, Wilder разказа: “Когато нокаутирах Artur Szpilka, за няколко секунди помислих, че е мъртъв”.


На 25 февруари “Bronze Bomber” се завръща на ринга, изправяйки се срещу Gerald Washington.

Wilder пък сподели мнение, че някои боксьори само привидно искат да се срещнат с него на ринга.

“Има много боксьори от тежка категория, които казват, че ме искат, но дали това наистина е така? Всички знаят силата на Deontay Wilder. Аз се боксирам за хората. Обичам да давам на феновете страхотни мачове на разумна цена. Във всеки мач съм супер вълнуващ за гледане и добре подготвен. Давам на хората това, което искат да видят в тежка категория, а именно - нокаута”.

“Gerald Washington е едър тип, виждал съм го да се боксира няколко пъти. Не мисля, че той е готов за мен, но пък той самият го мисли. Ще разберем на 25 февруари. Избрах него, защото той винаги е действал уважително, искайки тази възможност”.

“Моята подготовка винаги е една и съща, дори и опонентът ми да е друг. Gerald си прилича с Wawrzyk, което прави нещата по-лесни за мен. Определено се чувствам на сто процента. Докато не получих тази контузия, така и не бях позволил на ръката ми да се възстанови напълно, защото при бицепса това отнема повече време, отколкото при ръката. Това време ми даде възможност наистина да подобря лявата си ръка. Чувствам се по-полиран откогато и да е”, обясни още световният шампион.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес