Зареждане

Wilder: 'Joshua, Hearn ме омаловажи - 15 милиона и то без процент!'

Wilder: 'Joshua, Hearn ме омаловажи - 15 милиона и то без процент!'
Публикувано на: Август 21, 2018 в 10:18 ч
WBC шампионът в тежка категория Deontay Wilder е все още ядосан от развитието на преговорите за срещата с IBF, WBA, WBO, IBO шампиона Anthony Joshua.

Двете страни обсъждаха евентуален двубой през есента, но така и не успяха да се споразумеят за парите.

Първоначално, Wilder и екипът му предложиха на Joshua гаранция в размер на 50 милиона, за да приеме да се бие в Щатите. Joshua, в последствие, и неговият промоутър Eddie Hearn излязоха с оферта за 15 милиона, която Wilder набързо отказа.

Двамата бойци все пак решиха да продължат по различни пътища, за момента.

Joshua ще защитава титлата си срещу задължителния претендент Alexander Povetkin на 22-ри септември.

Wilder пък финализира сделката да защитава срещу Tyson Fury някъде през ноември.

Wilder беше шокиран, че така и не му бил предложен процент от евентуалното събитие с Joshua, въпреки че Hearn е предложил на Joseph Parker процент от срещата им през март.

"Какво ли мнение трябва да има за мен, за да ме омаловажи до такава степен - особено имайки предвид всичко, което съм направил за спорта. Без значение от това, което мисли за мен - 15 милиона долара и то без процент?!"

"Дава на някои по-слаби процент, но отказва да го направи за най-добрия?! Няма как да стане по-ясно от това, че не искат да се бият."

Победителите от двете предстоящи срещи ще се бият през идната година.

Joshua вече има запазена дата - на 13-ти април, но Wilder се съмнява, че срещата им ще се състои. Той смята, че Joshua ще избере Dillian Whyte за реванш след срещата им от декември 2015-та.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес