Зареждане

Wilder: Joshua e страхливец - той го знае, както и отборът му

Wilder: Joshua e страхливец - той го знае, както и отборът му
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 12:53 ч
WBC шампионът в тежка категория Deontay Wilder заклейми Anthony Joshua като страхливец, тъй като не се е съгласил двамата да се бият, малко преди да се срещне със следващия си опонент Tyson Fury.

От отбора на Joshua не отговориха веднага на тази клевета. Междувременно, Wilder и Fury започнаха промоционалната си обиколка в Лондон - те ще се бият в Лос Анджелис на 1-ви декември.

Joshua водеше преговори с отбора на Wilder по-рано тази година, за да организират евентуално среща, от която щеше да излезе само един шампион, събрал всички титли.

Всичко обаче се разпадна, като и двете страни започнаха да се обвиняват взаимно. Joshua вместо това се изправи срещу руснака Alexander Povetkin, като успя да го нокаутира по-рано този месец. Часове по-рано пък Wilder и Fury обявиха, че ще се бият, отнемайки част от вниманието на боксовите фенове.

"Ей, Joshua, с Fury ще се пробваме да разберем кой е най-големият и най-опасният на света, да видим кой е шампион. Нещо, което теб те достраша да направиш."

"Ти беше страхливец и го знаеш. Отборът ти също го знае. Всичко изманипулирахте. Лъжци!"

Малко след това изявление Wilder и Fury бяха разтървани на една от конференциите заради леко спречкване. 30-годишният Fury вече се би веднъж след официалното си завръщане на ринга. Той надви Francesco Pianeta по точки през август.

"Не усещам нищо. Усещам само как ще му размажа муцуната на Wilder" - коментира Fury. "Всички са тук да видят най-голямата битка на нашето поколение. Всички тръпнат в очакване."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес