Зареждане

Wilder: Fury трябва да е безупречен цяла вечер, а на мен ми трябва 1 секунда!

Wilder: Fury трябва да е безупречен цяла вечер, а на мен ми трябва 1 секунда!
Публикувано на: Октомври 1, 2018 в 10:57 ч
WBC шампионът в тежка категория Deontay Wilder (40-0, 39KO) ще се опита да нанесе възможно най-много щети, когато се изправи срещу Tyson Fury (27-0, 19KO) в най-голямата битка в категорията за годината.

Срещата ще се проведе на 1-ви декември в Лос Анджелис.

Промо турът им започва тази седмица, а феновете очакват много сериозни нападки между двамата.

Напомняме, че Wilder е нокаутирал всеки от опонентите си.

Единственият, с когото стигнаха до съдийско решение, Bermane Stiverne, също беше нокаутиран в първия рунд от реванша им през 2017-та.

"Аз съм най-опасният в дивизията" - коментира Wilder. "Затова всички се страхуват като излязат срещу мен."

"Дори аз понякога усещам силата на страха - все пак знам какви сили имам. Когато се кача на ринга, нещата стават грозни и определено на противниците си не им мисля доброто. Държа на думата си и мисля, че хората започват да ме разбират. Това е то - боксът."

Fury обещава да надвие Wilder и да му отбягва ударите цяла вечер.

И въпреки че Wilder признава, че Fury има по-специфичен стил на игра, който може да му създаде проблеми, той също вярва, че му е необходим само един удар, за да приключи всичко.

"Трудно е човек да го хване, но и аз не съм много предвидим. Някъде покрай цялата тази лудост ще има стратегическо позициониране, техники... В един момент ще се засечем обаче и всичко ще приключи. Нали ме разбирате? Само една секунда ми е необходима. Той трябва да е безупречен цяла вечер, но на мен ми трябва само една секунда."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес