Зареждане

Wilder: Fury не може да ми влезе под коата, не съм Klitschko

Wilder: Fury не може да ми влезе под коата, не съм Klitschko
Публикувано на: Октомври 3, 2018 в 11:47 ч
Ветеранът-промоутър Frank Warren се опита да ги разтърве, мърморейки 'оставете го за 1-ви декември' - датата, на която Deontay Wilder и Tyson Fury ще се бият в Лос Анджелис.

И все пак, сблъсъкът между двамата ни напомни колко истински са всъщност битките в тежка категория.

Нещата бяха доста по-различни между британският шампион Anthony Joshua и Alexander Povetkin преди последната им среща, която завърши с победа в седмия рунд за Joshua.

Fury е бивш WBA, IBF, WBO и IBO шампион. Сега всички тези титли са в ръцете на Joshua.

30-годишният Fury обаче все още няма нито една загуба за 27-те си срещи и затова се смята за шампион. Титлите си той изгуби по ред други причини, отсъствайки същевременно от спорта в продължение на 2 и половина години след срещата си с Wladimir Klitschko в края на 2015-та.

Fury имаше психически проблеми, но наскоро се завърна на ринга и успя да приключи Sefer Seferi през юни. Малко след това, през август, той успя да надвие и Francesco Pianeta.

Wilder, от своя страна има 39 нокаута за 40-те си срещи и по негов адрес Fury сподели:

"Мисля, че ще бъде трудна битка, защото той е уникален боец. Въобще не са много хората като него."

"Той обаче има същия проблем с мен. Възприемам го все едно има спагетени ръце и крака. Един удар в брадичката и ще си изиграе спагетения танц."

Wilder обаче не е впечатлен:

"Той мисли си, че като ми говори като на Klitschko, ще ми влезе под кожата. Но аз съм различен човек. Това при мен не действа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес