Най-големият сайт за бойни спортове

       

Wilder е наясно с какво ядосва хората

Wilder е наясно с какво ядосва хората
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 11:40 ч

Deontay Wilder много добре осъзнава с какво поведението му дразни някои хора.

Не очаквайте обаче това да го накара да промени начина, по който промотира кариерата си. Всичко е част от плана му да популяризира бранда си и да си спечели среща с суперзвездата Anthony Joshua.

Wilder (39-0, 38KO), на когото предстои да се изправи срещу Luis Ortiz (28-0, 24KO, 2NC) на 3-ти март, обясни философията зад поведението си в наскорошно интервю след открита тренировка в Калифорния:

"Хората трябва да знаят кой е шампионът в тежка категория. Имаме си побойник в Америка. Важно е хората да го осъзнаят това и да знаят кой точно е той. Точно затова и правя всичко, което правя. Затова постоянно се съревновавам. Затова говоря по този начин."

"Понякога може да дразня някои и да им лазя по нервите. Не ми го казват в лицето, но го осъзнавам. Правя го, за да покажа на хората, че това, което говоря, не са празни приказки - ще подкрепя думите си с действия. Смятам, че най-много уважение се получава тогава, когато изпълниш това, в което си се зарекъл."

32-годишният Wilder също спомена, че някои от практиките си е научил от Muhammad Ali.

"Вземете Ali за пример - хората го мразеха. Твърдяха, че много приказва. Но той продължаваше да се доказва. Това искам и аз да направя. Искам да говоря за намеренията си и сами ще видите как ще ги изпълнявам."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Wilder: Убеден съм, че Joshua и Hearn се страхуват от мен

Wilder: Убеден съм, че Joshua и Hearn се страхуват от мен
WBC шампиона в тежка категория Deontay Wilder вярва, че IBF, IBO и WBA шампионът Anthony Joshua и неговият промоутър Eddie Hearn нямат интерес срещата им да се състои.
Новини » март 20, 2018 (14)
цялата новина

Joshua: Wilder удря на посоки, стилът на Parker е по-опасен

Joshua: Wilder удря на посоки, стилът на Parker е по-опасен
Срещата им може да не се състои скоро, но Anthony Joshua не се поколеба отново да отправи остър коментар към Deontay Wilder.
Новини » март 14, 2018 (13)
цялата новина
Мнения в Facebook