Зареждане

Wilder: Да не се изненадате като смачкам Joshua, както направих със Stiverne!

Wilder: Да не се изненадате като смачкам Joshua, както направих със Stiverne!
Публикувано на: Ноември 9, 2017 в 10:24 ч
 
 Wilder, който наскоро повали в първия рунд от срещата им Bermane Stiverne, твърди, че шампионът Anthony Joshua не показвал сериозен интерес да се изправи срещу него.
 
Междувременно се разбра, че организаторът Eddie Hearn вече планира среща между двамата титани, но все пак напомня, че двубоят с Joseph Parker също е вариант. Представители на новозеландеца споделиха, че вече се водят преговори с него.
 
Wilder вярва, че ще успее да разгроми Joshua на ринга, досущ както направи с Bermane Stiverne през изминалия уикенд.
 
"Двубоите до голяма степен зависят от стиловете на бойците. Знаех, че срещата на Klitschko и Joshua ще бъде добра. Моят стил, например, не се припокрива с този на Joshua. Това е и причината да стане интересен мач, изправим ли се един срещу друг. Ще го надвия с уменията си. Да не се изненадате после като го победя както направих със Stiverne още в първия рунд."
 
"Овладял съм стила си, овладял съм и уменията си на ринга. Не става въпрос само до физиката на човек. Това, което публиката не вижда е, че мисълта ми е изключително бистра. Не сте виждали нищо подобно на това, което съм подготвил за Joshua. Безспорно ще бъде интригуваща среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес