Зареждане

White: На срещата с Mayweather ще обсъждаме бокса, не ММА

White: На срещата с Mayweather ще обсъждаме бокса, не ММА
Публикувано на: Декември 29, 2017 в 12:12 ч
 
 Президентът на UFC, Dana White отново влезе в заглавията, разкривайки, че му предстои среща с отбора на Floyd Mayweather.
 
През изминалите седмици имаше слухове, че Mayweather ще се присъедини към UFC за няколко срещи, но в последствие боксьорът отрече да има такива намерения.
 
White пояснява ситуацията и споделя, че срещата им не е свързана с участието на Mayweather в Октагона, ами по-скоро с плановете на UFC да навлезе в света на бокса.
 
"Нека се изясним - Floyd ще бъде размазан в Октагона. Мисля, че и той самият го знае."
 
"Пределно откровен съм бил, що се отнася до намеренията ми да навляза в бокса. През следващите месеци ми предстоят срещи с всички от бранша, като това включва и отбора на Mayweather."
 
"Той не говори за това. Floyd би бил луд, ако си го помисли. Очевидно е, че ще бъде сериозна сделка и ще направи много пари, но не мисля, че иска да се бие в Октагона."
 
White вече има опит с боксовите срещи, след като участва в организацията на двубоя между Mayweather и суперзвездата Conor McGregor.
 
"Ще се срещна с много хора, ще слушам, ще обсъждаме идеи и ще преценя дали да се заемам с това начинание. Имам варианти, да видим как ще се развият нещата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес