Зареждане

Усик за Фюри: Не спираше да говори за милиони, и че бил крал

Усик за Фюри: Не спираше да говори за милиони, и че бил крал
Публикувано на: Април 7, 2023 в 00:00 ч
Очакваната от всички фенове на бокса битка между Тайсън Фюри и Александър Усик няма да се състои. Това няма да стане поне в следващите шест месеца. Това означава, че тежка категория ще продължи да няма своя безспорен шампион вече над 20 години.

Отборите на двамата боксьори прекараха няколко месеца в болезнени преговори, но така и не стигнаха до компромис. Първоначално страните практически не споделяха подробности за прекъснатите преговори, въпреки че някои подробности станаха известни.

Едно от основните изисквания на "Циганския крал" беше разделянето на хонорара 70 на 30 в негова полза. Условието е доста нагло, като се има предвид, че Усик контролира три от четирите пояса. Александър почти веднага се съгласи, но и това не помогна.

 „Когато Тайсън каза: „ 70 на 30 “, целият екип, който работи с мен, каза, че е луд. Буквално на следващия ден се съгласих. Не става въпрос за парите, а за битката за безспорната титла. 

Това е нещото, което много хора чакат. Той говореше за някакви огромни милиони, че е крал, че е скъпо и така нататък. Не съм сигурен, че знам точно сумите, за които говори. 

Мисля, че са над 100 милиона. Писах му, че величието на един боец не се измерва с пари, милиони или десетки милиони. Величието на един боец са неговите битки.

А фактът, че сте спечелили 100 милиона, то след 1 година някой ще спечели 200 милиона и всички ще забравят за вашите милиони.", сподели Усик.

Ще видим ли тази битка през 2023 година ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес