Зареждане

Усик: Украйна е светлата страна във войната с Русия

Усик: Украйна е светлата страна във войната с Русия
Публикувано на: Октомври 24, 2022 в 00:00 ч
Александър Усик сподели, че е участвал на благотворително вечерно събитие, което е насочено към подпомагане на украинците, пострадали от руската война в Украйна. Събитието се състояло с 5-звездния хотел The Beverly Hills Hotel в Лос Анджелис, САЩ.

Шампионът в тежка категория на  WBA (Super), IBF, WBO и IBO благодари на Володимир Зеленски и всички, които помагат. Усик твърди, че Украйна е светлата страна в този конфликт с руснаците, който започна в началото на годината.

Благотворителното вечерно събитие, насочено към подпомагане на украинците, пострадали от руската война в Украйна беше организирано в "The Beverly Hills Hotel". 

Бихме искали да изразим нашата искрена благодарност на президента на Украйна – Володимир Зеленски, платформата за набиране на средства UNITED24, организатора на събитието – Амир Бахадори, както и на Егис Климас. 

Благодарим и на всички, които помагат на Украйна в този труден момент. Ние се бием от Светлата страна, така че победата определено ще бъде наша! Слава на Украйна.", написа Усик.

В акаунта на Усик заваляха негативни коментари по негов адрес, както и срещу Зеленски. Украйна ли е светлата страна ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес