Зареждане

Усик има шанс да се измъкне от реванш с Джошуа

Усик има шанс да се измъкне от реванш с Джошуа
Публикувано на: Декември 21, 2021 в 01:00 ч
Александър Красюк, промоутър на украинския боксьор Александър Усик реши да говори за евентуален реванш с британеца Антъни ДжошуаДвамата би трябвало да направят реванш в началото на 2022 година. В края на септември тази година Усик шокира Джошуа насред Лондон и го свали от трона.

Александър доминира в битката и спечели титлите на WBA, IBF, WBO и IBO. Той успя да запази своя непобеден статут и сега иска да стане безспорен шампион в тежка категория. Усик е бивш безспорен шампион в полутежка категория и гони величието в бокса.

За съжаление Джошуа има клауза за реванш и я активира. Антъни е готов да се оттегли от реванша, но иска 40 милиона паунда. Около втората битка има много условия, които трябва да бъдат уредени.

Красюк загатна, че има шанс Усик да се измъкне от този реванш, но не разкри как точно. Ето какво сподели още Красюк пред руските медии:

Няма по-разумни новини, които биха могли да бъдат обявени. Работим както с Фюри, така и с Джошуа. Краен срок за вземане на решение e Нова година. Иска ли Джошуа да се откаже от реванша си? 

Не става въпрос за това, което той иска. Въпросът е как ще бъде всъщност. Има много условия, всяко от които трябва да бъде изпълнено. Много трудна комбинация, но ние работим, за да я направим реална. 

Усик има шанс да се измъкне от задължението да даде реванш.

Трябва ли Усик да дава реванш ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес