Зареждане

Уайлдър: Разочарован съм от Анди Руиз

Уайлдър: Разочарован съм от Анди Руиз
Публикувано на: Февруари 5, 2020 в 08:36 ч
Шампионът на WBC в тежка категория, Дионтей Уайлдър има доста критики към Анди Руиз, ставайки въпрос за загубата му от Антъни Джошуа през декември в Саудистка АРабия.

Руиз шокира всички в бокса, побеждавайки Джошуа в седем рунда, като освен това бе приел битката с кратко предизвестие за подготовка.

При реваншът обаче нещата бяха коренно различни.

 
След загубата на Руиз стана ясно, че мексиканецът е купонясвал два месеца след победата си и късно е започнал тренировъчния си лагер и е бил с доста повече от нужните килограми.

Това позволи на Джошуа да го надиграе с лекота в 12 рунда.

Преди реванша и преди да стане ясно всичко това, Уайлдър бе заложил на Руиз да вземе още една победа с нокаут над Джошуа.

"Бях много разочарован от Анди Руиз. Толкова много му бях повярвал. Много исках да постигне големи неща. Особено като знам по какъв път е минал, за да стигне до върха. Не е имал пари и са щели да го изгонят на улицата. Не знам какво е това чувство и никога не искам да разбирам какво е да си бездомен. Но тогава му се даде тази огромна възможност да бъде мегазвезда срещу Джошуа.

Руиз го победи, нокаутира го. Прати го в нокдаун четири пъти. Имаше шанс за най-големия си двубой в живота - и го пропиля в реванша."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес