Зареждане

Уайлдър: Фюри имаше нещо в ръкавицата - разплата ще има!

Уайлдър: Фюри имаше нещо в ръкавицата - разплата ще има!
Публикувано на: Ноември 1, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър наруши своето мълчание. 35-годишния американец призова Тайсън Фюри да приеме трилогията, а не да се опитва да наруши договорката им. За първи път от доста време Уайлдър проговори в социалните мрежи и държи на своята теория, че Фюри имал скрито оръжие в ръкавицата, с което му оставил вдлъбнатина в главата.

Дионтей пусна видео в социалните мрежи, след което написа още няколко поста. Уайлдър се закани, че разплата ще има и копнее за отмъщение. Фюри му нанесе първа загуба по-рано тази година, която спря серия от 42 поредни победи за Дионтей. Ето какво каза и написа Уайлдър в социалните мрежи:

Фюри, бъди мъж и почети уговорката. Какви са тези глупости да се биеш с Такам, вместо с мен ? Когато минаваше през тежки моменти ти казах да се стегнеш и ще ти дам шанс за титлата. Аз съм човек на думата и ти дадох шанс. Когато отсъдиха равенство казах, че ще ти дам реванш. 

Ти знаеш, че ми предлагаха повече пари за битка с Джошуа, но аз си удържах на думата. Във втората битка имаше клауза за реванш. Сега е време и ти да покажеш, че си мъж и да приемеш, а не да опитваш да избягаш от договора. Страхливците бягат, а този страхливец нарушава договора. Кучка! 

Това, което не разбираш ти, крадецо е това, което моите хора са правили преди. В първата битка Рики Хатън издърпа твоята ръкавица, за да постави юмрука ти в неправилна позиция. Направихте го и във втората битка, но този път одраска плът от ушите ми и предизвика кръвоизлив. 

Невъзможно е чисто нова ръкавица от 10 унции да се огъне или да запази смачкана форма, или да има свободно пространство. Силно вярвам, че сте сложили нещо в ръкавицата, нещо с големината и формата на яйце. Това е причината лицето ми да се подуе под формата на яйце. Това остави вдлъбнатина на лицето ми, но въпреки това не можеш да сломиш краля. Трябваше да ме убиеш. 

В крайна сметка беше необходим нелоялен треньор, за да хвърли кърпата, за да ме спре. Може да се намерят оправдания от крадец, който краде, защото е гладен, но ако бъде заловен, ще трябва да върне седем пъти това, което е откраднал, дори да трябва да продаде всичко в къщата си. Разплатата идва! 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес