Зареждане

Уайлдър е в невероятна форма за трилогията с Фюри

Уайлдър е в невероятна форма за трилогията с Фюри
Публикувано на: Септември 18, 2020 в 02:00 ч
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър тренира далеч от хорските погледи за трилогията с Тайсън Фюри. "The Bronze Bomber" загуби непобедения си статут, както и златото, след като Фюри го размаза и спечели с нокаут по-рано тази година. Уайлдър спря да бъде активен в социалните мрежи и се скри от всички.

Рафаел Акпеджиори, който е протеже на Уайлдър твърди, че Дионтей се намира в невероятна форма и никой не може да го победи. Непобедения боксьор помагал на своя ментор в подготовката и сподели, че ще видим различна версия на Уайлдър. Ето какво още сподели Акпеджиори за формата на своя приятел:

От това, което знам само Дионтей Уайлдър може да победи Уайлдър. Той може да победи Фюри, ако се придържа към плана на неговите треньори. Точно сега Дионтей се намира в невероятна форма и има всички физически качества да победи. Ще видите един напълно различен Дионтей Уайлдър физически и психически, когато гонга бие. 

Не искам да говоря за контузията на Уайлдър и ще го оставя сам да говори, когато дойде времето. Говрихме с Дионтей и мога да кажа, че той беше готов за Фюри още през юли. Битката беше преместена за декември заради пандемията. Уайлдър е гладен и иска да се върне възможно най-скоро на ринга. Той е в добро настроение и няма търпение за трилогията с Фюри. 

Какво ще стане в третата битка през декември ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес