Зареждане

Уайлдър: Ако Фюри се сбие с мен, ще бъде кратка вечер

Уайлдър: Ако Фюри се сбие с мен, ще бъде кратка вечер
Публикувано на: Февруари 18, 2020 в 07:43 ч
Дионтей Уайлдър не знае дали да вярва на заканите на Тайсън Фюри, че ще излезе агресивен и търсещ нокаут в двубоя им този уикенд.

Уайлдър обаче е сигурен, че ако Фюри упражни натиск, то тогава ще бъде по-лесно за американеца да отбележи нокаут.

Според букмейкърите Фюри е малък фаворит в срещата на 22-ри февруари в Лас Вегас, но всички предполагат, че той ще играе по-технично и стратегически.

"Както може да видите в първия двубой, аз упражнявах натиск от самото начало," каза Уайлдър. "Ако той обърне нещата и ме притисне с удари и сила, докато и аз правя същото, тогава бъдете сигурни, че ще е интересен двубой. Ще бъде кратка вечер, но ще бъде интересна среща. А в интересните и кратки вечери може да разчитате на мен, защото на мен не ми плащат извънредно. Така че ако е агресивен, ще играе точно според моя план. "
 

Уайлдър бе запитан дали според него Фюри ще се опита да докаже, че също може да разменя удари и да се пробва да нокаутира американеца.

"Аз съм готов за всичко. В най-добрата форма от живота си съм. Ще направя шоу. Усещам, че съм най-добрия в тежката категория и съм шампион и не могат да ме победят. Нямам търпение да дойде 22-ри феврурари и да го пратя да почива. Това си мисля.

А относно това какво говори той и това, което ще направи - две различни неща са. Но точно това праив тази битка толкова вълнуваща. Не само думите, но и действията ни. Ако той все пак реши да разменя удари с мен, нека Господ да бъде с него, защото Господ може да има милост, но аз не."

34-годишният Уайлдър прати два пъти на пода Фюри при първата им среща преди 14 месеца в Лос Анджелис. Фюри оцеля след двата нокдауна и стигна до спорно съдийско равенство след 12 рунда.

Очаквайте тази неделя (23 февруари) от 19:30 часа извънредно издание на подкаста MMA.BG Live, в който ще дискутираме срещата между Фюри и Уайлдър, където и всеки може да се включва с коментари на живо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес