Зареждане

Tyson Fury: Wilder е за мен, ще го ступам!

Tyson Fury: Wilder е за мен, ще го ступам!
Публикувано на: Март 7, 2018 в 10:31 ч

Бившият шампион в тежка категория Tyson Fury (25-0, 18KO) се чувства уверен, че ще успее да надвие настоящият WBC шампион Deontay Wilder.

Fury проследи с интерес последната среща на Wilder, в 7-мия рунд от която той срещна сериозни трудности със защитата на титлата си.

Непобеждаваният боксьор успя да повали пред 14 000 души опонента си Luis Ortiz в 10-тия рунд, като накрая го и довърши с ъперкът преди реферът да сложи край на двубоя.

Fury последно се би с Wladimir Klitschko за WBO, IBO, WBA и IBF титлите през ноември 2015-та, но в момента отново тренира, за да се завърне на ринга.

Няколко месеца след тази своя победа Fury предизвика Wilder след нокаута, който отбеляза срещу Artur Szpilka.

В последствие битката на Fury с депресията и злоупотребата с различни субстанции му коства титлите и лиценза да се състезава.

Наскоро той успя да си го възвърне и реши всичките си проблеми с британската антидопинг агенция, след като беше хванат в употреба на забранени вещества през 2015-та.

След като изгледа последната среща на Wilder, Fury вярва, че може да го победи и иска среща с него на всяка цена.

"Създаден е за мен. Каквото и да се случва с кариерата му, без значение дали ще бъде нокаутиран в следващия му двубой, искам да се бия с него, защото имаме недовършена работа."

"Когато излезем на ринга, ще го ступам. Той е добър боксьор и ще има шанс до края на срещата. Аз вярвам обаче, че съм най-добрият в дивизията и ще му дам урок, който да запомни."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес