Зареждане

Tyson Fury: Трябва да нокаутирам Deontay Wilder, за да спечеля

Tyson Fury: Трябва да нокаутирам Deontay Wilder, за да спечеля
Публикувано на: Август 14, 2019 в 20:00 ч
Tyson Fury очкава битка с шампионът в тежка категория Deontay Wilder в началото на 2020 година. Двамата вече споделиха ринга един път през декември 2018 година и си спретнаха оспорвана битка, в която Fury доминираше, но Wilder го прати два пъти на пода и съдиите отсъдиха равенство. Този резултат не задоволи двамата състезатели, както и феновете и те се разбраха за реванш.

За съжаление различия между двамата отложиха втората битка и Fury победи Tom Schwarz, а Wilder победи Dominic Breazeale. Сега двамата имат нови предстоящи битки, които трябва да спечелят, за да видим реванш. Tyson вече си е научил урока и знае, че няма как да победи по точки срещу Wilder и ще търси победата с нокаут:


Направих грешка в първата битка и смятах, че ще е справедливо в САЩ, но повече няма да допускам отново тази грешка. Вече знаем, че няма да е справедливо и ще опитам да го нокаутирам. Не вярвам, че мога да го победя по точки. Ще ви кажа какво имам впредвид. 

Надиграх го във всички рундове с изключение на тези, в които ме прати в нокдаун. Как така губиш, ако си спечелил 10 от 12 рунда ? Очевидно е, че няма да го победя с решение. Трябва да променя стила си. Никога не съм бил по-уверен и с по-тежки удари. Определено ще го нокаутирам във втората битка. 

Един милион процента ще има нокаут. Ще бъда нокаутиран аз или той. Няма повече да опитам да го надиграя, защото знаем какво се случи в последната битка. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес